Комерційні приміщення в ЖК «Щасливий» (Львів): фінальні пропозиції

14.03.2024

Житловий комплекс «Щасливий» (Львів) від компанії «НоваБудова» – це три затишні будинки комфорт-класу, два з яких вже здано в експлуатацію, а зведення фінального будинку перебуває на фінішній прямій. Тому не дивно, що в ЖК практично не залишилося об’єктів для продажу, зокрема й комерційних приміщень.

Наразі у продажу залишаються чотири приміщення для вашого бізнесу в ІІІ черзі ЖК.

 

Комерційне приміщення №1 площею 86,57 м2

 

Комерційне приміщення №2 площею 50,96 м2

 

Комерційне приміщення №3 площею 50,36 м2

 

Комерційне приміщення №10 площею 69,98 м2

 

Окрім того, у продажу також є комерційне приміщення в ІІ черзі ЖК. Його площа становить 111,29 м2.

 

Комерційна нерухомість – це актив, який здатен забезпечити свого власника постійним прибутком. Сьогодні популярна комерційна нерухомість саме від забудовника, особливо за умови, що це надійна компанія, яка має кілька відповідних кейсів у своєму портфоліо Таким забудовником, безперечно, є компанія «НоваБудова». У кожному ЖК у Львові та Київській області від «НоваБудова» є комерційні приміщення, які сприяють розвиткові інфраструктури району та приносять прибуток своїм власникам.

Прибуток від таких приміщень отримують кількома шляхами. Насамперед, це ведення власного бізнесу. Але також ці приміщення можна здавати в оренду або придбати з метою перепродажу. За підрахунками спеціалістів, здача комерції в оренду здатна приносити прибуток, що вдвічі-втричі перевершує прибуток від здачі в оренду житлової нерухомості.

Комерційні приміщення в ЖК «Щасливий» мають ряд переваг.

  • Як мешканці квартир ЖК, так і жителі всього району зможуть стати вашими клієнтами. А це – мешканці понад 600 квартир ЖК «Щасливий» та власники багатьох сусідніх будинків.
  • Планування комерційних приміщень дозволяє розмістити тут практично будь-який бізнес: від продуктового магазину до кафе, від аптеки до салону краси, від стоматологічного кабінету до ветеринарного магазинчику.
  • Незважаючи на те, що будівництво ЖК близьке до завершення, ціна на квадратний метр у комерційних приміщеннях буде рости завдяки подальшому розвитку району.

Переваги комерційних приміщень у ЖК «Щасливий» підсилюються перевагами самого комплексу, серед яких:

  • зручне транспортне сполучення;
  • закрита територія під охороною, а також система відеоспостереження;
  • озеленена зона із використанням принципів ландшафтного дизайну для приємного відпочинку на свіжому повітрі;
  • сучасні та безпечні дитячі майданчики для маленьких мешканців ЖК;
  • тихий, спокійний район, а поблизу знаходиться ліс з велосипедними стежками та відкритими водоймами.

Звісно, це далеко не всі переваги, які отримає потенційний покупець комерційного приміщення в ЖК «Щасливий». Бажаєте дізнатися більше? Телефонуйте: +38 068 430 82 08.