Хід будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM: усе ближче до завершення

10.02.2021

Елітний житловий комплекс бізнес-класу «Щасливий» PLATINUM, який знаходиться у Львові неподалік від центру на проспекті Чорновола, вже наблизився до фіналу – найближчим часом здача будівлі в експлуатацію! Зараз робочі команди вийшли на фінішну пряму та працюють над завершальними елементами.

Нинішній етап будівництва – це вже, фактично, підготовка ЖК до здачі та експлуатації. Всередині зараз відбувається наступне:

  • На першому поверсі, у комерційному приміщенні, яке займатиме відділення супермаркету «Сільпо», відбувається мурування перегородок.
  • У розпорядженні власників квартир будуть просторі комори. Наразі мурування комор завершується вже на висоті 23-го поверху.
  • На завершальних етапах оздоблення місць загального користування. Так вже на 95% завершено укладання плитки на підлозі у будівлі з 3 і по 22 поверхи включно. На ліфтових порталах її вклали з 3 по 15 поверх, а також на 21 і 22 поверхах. Також на більшості поверхів завершено фарбування стін і навішування армстронгу.

Для створення оптимального мікроклімату у будинку використовується вентильований фасад та мокрий фасад. Це два окремі елементи, але разом вони взаємодіють таким чином, що у будинку ЖК завжди є свіже повітря, але разом із тим тепло не покидає приміщення надто швидко, а залишається всередині. Зараз, на фінішному етапі будівництва, команди робочих завершують монтування як мокрого, так і вентильованого фасаду, які також грають істотну роль у зовнішній привабливості будівлі.

Також саме зараз відбувається влаштування системи вентиляції у паркінгу та у підвалі. Ці приміщення вже майже готові, і робота над вентиляцією якраз є одним із останніх етапів у організації їхньої роботи.

Телефонуйте: 067 664 05 30 і 032 294 95 32 – і дізнавайтеся всі подробиці щодо проекту, а також можливостей вигідної купівлі. Відділи продажу знаходяться на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.