Переваги квартири в новобудові

03.11.2020

Жити в новій квартирі – мрія, якою марить багато людей. Хоча є і шанувальники «вторинки», які не люблять возитися з ремонтом і не розглядають житло на первинному ринку, все ж переваги квартир у новобудовах незаперечні.

1. Технології та матеріали будівництва. Новобудови, навіть економ-класу, відрізняються від застарілого житлового фонду. Якісні будівельні матеріали гарантують поліпшену звуко- й теплоізоляцію, знижуючи ваші комунальні витрати. А зовні ці будинки виглядають стильно завдяки новітнім фасадним системам.

2. Покращене планування. Монолітно-каркасні будинки дозволяють облаштувати інтер'єр вашої квартири на свій смак завдяки можливості перепланування внутрішнього простору. Тут не знайдеться довгих нефункціональних коридорів, зате в комплекті – уже звичні «бонуси»: гардеробна або два санвузли. А для людей творчих є можливість придбати житло з вільним плануванням.

3. Прибудинкова територія й інфраструктура. Власні комерційні об'єкти на території житлового комплексу – плюси, які виділяють покупці квартир у новобудовах. Кафе, магазини, салони – усе знаходиться під рукою. А територія вашого комплексу матиме дитячі та спортивні майданчики, місця для відпочинку, підземний і наземний паркінги. Погодьтеся, похвалитися цим радянський житловий фонд не в змозі.

4. Безпека. Сучасні житлові комплекси пропонують закриту територію, цілодобову охорону й відеоспостереження, консьєрж-сервіс, роблячи актуальним вислів: «Мій дім – моя фортеця».

5. Вигідна вартість. Вартість житла на вторинному ринку висока, а натомість ви отримаєте брудний під'їзд, застарілі комунікації й інші «радощі» старих будинків. Переваги квартири в новобудові полягають не тільки у відсутності перерахованого вище, але й у «смачній» ціні. А якщо купити житло на ранньому етапі будівництва житлового будинку, вартість буде максимально привабливою. Не забуваємо й про зменшення фінансової ваги шляхом розтермінування від забудовника.

Вибираючи нове житло, слід враховувати багато моментів, щоб отримати варіант, про який мрієте. Але, купуючи квартиру в новобудові, будьте впевнені: натомість отримаєте якісне житло, яке стане вашим затишним домом на багато років.